Jawatan Kosong Peg. Pengurusan di PERKESO

SHARE


Syarikat : Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)
Website : http://www.perkeso.gov.my
No. Tel : +606 235 4000
Emel :
Lokasi : Melaka
Tarikh tutup : 31 Julai 2015

SOCSO (Social Security Organization), also known as PERKESO (Pertubuhan Keselamatan Sosial), was established in 1971 under the Ministry of Human Resources (formerly known as Ministry of Labour) to provide social security protections to all employees/workers in Malaysia.

Kekosongan Terkini di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)

.
1. PEGAWAI PENGURUSAN GRED 23

APPLY NOW!  Jawatan Kosong Pegawai Tadbir di SPA Sarawak - September 2015

Gaji RM2,890.00 – RM7,750.00

Sila klik pada setiap jawatan di atas untuk syarat kelayakan penuh.
.

Calon yang berminat bolehlah membuat permohonan secara online ➡ Permohonan Online
SHARE

Incoming search terms:

  • pegawai kerani perkeso
  • tugas pegawai kerani perkeso
  • BORANG PEGAWAI KERANI PERKESO
  • gaji kerani perkeso
  • gaji kerani sambilan di perkeso
  • gaji pegawai kerani perkeso
  • gaji perkeso
  • jawatan kosong pegawai ronda syarikat keselamatan
  • jawatan kosong perkeso
  • Perkeso gov my

{ 6 comments… read them below or add one }

bimba tamang July 22, 2015 at 7:25 am

I like to join this job bcz I foregion woeker

Reply

NUR ELYANA AQILAH BT HANIZI July 22, 2015 at 8:25 am

SALAM,
Saya Nur Elyana Aqilah Hanizi yang berasal dari Kelantan. Saya berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Industri Kreatif di Universiti Teknologi Mara. Saya seorang yang berkebolehan dalam melakukan tugasan pada tepat pada masa serta berpengalaman menguruskan produksi dan organisasi. Saya juga seorang yang mudah mesra dan baik dalam menyampaikan sesuatu maklumat. Saya berharap dapat memenuhi kekosongan di syarikat tuan. Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya di nombor telefon 019- 948 3375 atau di email elyanaqilah@yahoo.com

Sekian terima kasih.

Elyana Hanizi

Reply

han July 28, 2015 at 8:31 am

mohon la online web perkeso 2 cik elyana..klo tulis details kt cni..xde spe yg nk contact..jgn la senang2 reveal info awk kt yg xsptt nye..sekian..

Reply

Rastine August 19, 2015 at 3:08 pm

hi, saya dah try isi secara online, dan daftar namun tak dapat login, apa masalah tu? macam mana nak isi form on9 ye? mohon jawpan.. TQ

Reply

azaahara thahira binti mohd jailani September 16, 2015 at 9:53 pm

assalamualaikum,saya suka tawran di syrkt anda.saya harap ad lg kekosgn di syrkt anda ,saya bru sdh tamat blja
ni nom saya 0142131372

Reply

Ainatul Janah binti Zaini October 16, 2015 at 7:00 pm

0142161198

Reply

Leave a Comment

Hakcipta terpelihara © 2011-2015 Jawatan Kosong Kerajaan Terkini 2015/2016.


Jom baca Kisah Cinta disini.